hehe "starym wyjadoczom" chyba ciężko się przestawić
A nawiązując do tematu, to ksiązki książkami, nawet najlepsze fotografie nie są tak dobre jak obejrzenie mechanizmu na żywo...
a ja sie pochwale ze w niedlugiej przyszlosci bedziemy u mnie montowac to swiatelko mam juz wszystkie potrzebne elementy teraz potrzeba czasu zdam relacje co i jak po wszystkim postaram sie nawet fotki porobic jesli komus zalezy Pozdrawiam!
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc
Franki pisze: kwestia zdjęcia koła mogę się poświęcić
Nie no, żartowałem oczywiście, ale przydały by się jakieś rysunki czy coś takiego, żeby każdy sobie mogł coś takiego założyć Nie ma ktoś czasem
Pozdro
Ja już zeskanowałem Ci kawałek Glinki na temat światła cofania
U mnie w Skarpecie jest światło cofania ale jest takie fajne że dochodzi kabel do przednich siedzeń a dalej się urywa- znalazłem to dopiero jak zoabczyłem że nie świeci przy cofaniu
ja ostatnioi zakladalem postaram sie z tydzien sfotografowac z wyprzedzenim powiem ze potrzebna do tego jest oczywu=iscie jakas lampka .ok 5m kabla wlacznik swiatla stop motocyklowy np wsk shl komar motorynka blaszka metalowa 5x5 cm 2 wkrety male i wiertarka stosunkowo niewielka
Mam już leciwe auto, reflektory są jeszcze soczewkowe, ale widać, że fabryczne żarówki H4 nie dają rady. Nie chcę montować niczego „na dziko”, ale zależy mi na lepszej widoczności. Czy są teraz jakieś LED-y H4, które da się legalnie używać? A jeśli nie LED, to może jakaś dobra halogenowa wersja? https://autoswiatla.pl/pl/menu/wybierz- ... 10611.html