Kupię pierścienie zabezpieczające sworzeń tłoka do wartburga/trabanta. To jest na średnicę 20 mm, z okrągłego drutu.
Może ktoś wie gdzie to kupić?
Pierścień zabezpieczający
Moderatorzy: hebel, syreniarz1992
Pierścień zabezpieczający
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Samochody Syrena nie są na pewno pojazdami na wskroś nowoczesnymi" mgr inż. Z. Glinka
-
Re: Pierścień zabezpieczający
Witam.
Na niemieckim eBayu są.
Drahtsprengring für kolbenbolzen sie nazywa.
Jeśli potrzebujesz pomocy z zamówieniem to daj znać jestem z Berlina i mogę podać kopertą do Ciebie jeśli wysyłka do Polski niemożliwa
Pozdrawiam
Na niemieckim eBayu są.
Drahtsprengring für kolbenbolzen sie nazywa.
Jeśli potrzebujesz pomocy z zamówieniem to daj znać jestem z Berlina i mogę podać kopertą do Ciebie jeśli wysyłka do Polski niemożliwa
Pozdrawiam

Dziękuję. Okazało się, że są takie same jak do 126p, fi 20mm. Jest tego pełno w Polsce.
"Samochody Syrena nie są na pewno pojazdami na wskroś nowoczesnymi" mgr inż. Z. Glinka
No dokładnie. Jest tego pełno w Polsce i jak podasz mi swój adres w Kanadzie to Ci wyślę tego całą paczkę Gieroy pozdrawiam Cię
Marcin Możejko: "zaatakuj Mazura na nekli. chcemy go sprowokować i zniszczyć." - prezes Fundacji im. Cezarego Nawrota
Gieroy kontakt priv
Marcin Możejko: "zaatakuj Mazura na nekli. chcemy go sprowokować i zniszczyć." - prezes Fundacji im. Cezarego Nawrota