FORUM SYRENIARZY Forum miłośników pozytywnie zakręconych
Zloty, Rajdy - Spot poznański
Hassan - 2008-07-05, 17:21 Ja znowu odpadam bo autko mi jeszcze nie chodzi:(Garbusiarz - 2008-07-05, 20:22
Hassan napisał/a:
Ja znowu odpadam bo autko mi jeszcze nie chodzi:(
Niestety lipcowe spotkanie nie odbędzie się z powodu braku chętnych
Może za miesiąc się uda Lajkonik3 - 2008-07-22, 17:58 Widzę po datach że za bardzo nikt tu już nic nie chce pisać o spotkaniach. W Lipcu było, bo nie widziałem fotek?. Kiedy następne?. Pozdrawiam.Garbusiarz - 2008-07-25, 23:06 Temat postu: Spotkanie w sierpniuWiara
Sierpień już blisko, mobilizować się
Pierwsza niedziela miesiąca prawie za tydzień, a tutaj cisza
Wpisywać się na listę obecności
Wiem, że każdy ma jakieś wakacyjne plany, ale co to jest jedna niedziela i spotkanie trwające godzinkę lub trochę więcej
Gdzie się spotykamy i o której
PozdrawiamMarcin Hojan - 2008-08-03, 13:05 Spot w sierpniu chyba umarł... Może we wrześniu się uda? Garbusiarz - 2008-09-01, 16:54
Marcin Hojan napisał/a:
Może we wrześniu się uda?
Wakacje się skończyły, są chętni na wrześniowe spotkanie
PS. Tak fajnie nasze spotkania się rozkręciły żeby teraz zupełnie się zatrzymać Mam nadzieję, że tak się jednak nie stanie
Ja się zgłaszam, kiedy i gdzie się spotykamy? Może tym razem w sobotę? Na Malcie VW organizuje festyn więc może gdzieś w pobliżu malty się spotkamy?Garbusiarz - 2008-09-07, 21:00 Kolejny spot odbędzie się w poniedzialek 8 września na parkingu przy ul. Mieszka I naprzeciwko Galerii Pestka, koło KFC i stacji BP, godzina 18.00
ZAPRASZAMHarcerz - 2008-09-08, 13:00
Garbusiarz napisał/a:
..Kolejny spot odbędzie się w poniedzialek ...
Jak?...ciekawe czy ktoś dzisiaj będzie! Może lepiej warto w weeekndy robić...zlotowiska...i nie przed centrami?...tak głośno myślę!..Marcin Hojan - 2008-09-08, 20:44
Harcerz napisał/a:
Jak?...ciekawe czy ktoś dzisiaj będzie! Może lepiej warto w weeekndy robić...zlotowiska...i nie przed centrami?...tak głośno myślę!..
1. Na spot w weekend nie było nikogo chętnego,
2. spot wcale nie był przed centrum tylko na zwykłym osiedlowym parkingu w pobliżu centrum - głośne myślenie nie zawsze jest dobre...
3. Spot był dwuosobowy, czyli ja i Garbusiarz, ponieważ nam pasowało spotkać się w tygodniu. Miałem przyjemność podróżować pierwszy raz w życiu garbusem Było super ale i tak pozostanę przy Syrenie
4. W trakcie objazdu adresów pod którymi widywaliśmy wcześniej Syreny uzgodniliśmy, że spoty nadal będą odbywały się w pierwszą niedzielę miesiąca (lub w sobotę - w zależności od wolnych terminów zainteresowanych), a w drodze wyjątku w tygodniu (jak dziś).
Niestety widzieliśmy tylko dwie Syreny (nie licząc parku maszyn "macio"), reszta gdzieś zniknęła i mamy nadzieję, że nie w hucie...
5. Rezerwujcie już czas na październik i przyjeżdżajcie niekoniecznie syrenami tylko nawet wołami roboczymi (ja własnie takim podjechałem dzisiaj), żeby porozmawiać i wymienić poglądy i doświadczenia syreniarskie!Garbusiarz - 2009-05-10, 22:04 Temat postu: Spot poznański 2009Odświeżam stary temat.
Kiedy organizujemy pierwszy spot poznański
Sezon już prawie w pełni, trzeba pomyśleć na terminem i miejscem spotkania.
Dalej chętni zgłaszać się
Pozdrawiamkapti2 - 2009-05-12, 21:49 ja bym chetnie dołaczyl ale jeszcze nie mam czy za rok podjade moja 105
WLKP gora ale jakby co to podjademacio - 2009-05-14, 11:49 pozdrawiam wszystkich syreniarzy w szczególności "garbatych", przez natłok zajęć rodzinnych i zawodowych kruchutko z czasem, więc nic nie obiecuje, ale oczywiście bedę się starał dojechać lub cuś przyciągnąć na lawecie.np 101 wyrementowana 5 lat temu przez "fachowców"-stan smutny.Marcin Hojan - 2009-05-14, 17:35 Ja w weekendy nie dam rady - jedynie w tygodniu (zresztą ostatnio nieoficjalny spot z garbusiarzem odbył się w poniedziałek)Garbusiarz - 2009-06-09, 21:12 Może spotkamy się w ten weekend, tyle teraz dni wolnych będzie
Pogoda jaka jest, ale może uda się chociaż chwilę pogadać
Jako miejsce spotkania proponuję parking koło Galerii Pestka, po sąsiedzku z tym parkingiem z którego nas wyprosiła ochrona na pierwszym spocie